Concurs pentru directorii de școli. Tu poți să rezolvi subiectele?

Peste 6.500 de candidați au susținut testul grilă pentru funcția de director de școli, în timp ce peste 2.300 și-au declarat interesul pentru funcția de director adjunct.

La nivel național sunt vacante 6.549 de posturi de director și 2.505 de posturi de director adjunct.

Concursul are două componente. Prima a fost proba scrisă, desfășurată ieri, în 12 octombrie, și constă în rezolvarea unui test-grilă.

Aici au fost evaluat competențele manageriale și aptitudinile cognitive ale candidaților. Timpul de lucru a fost de 120 de minute.

Rezultatele probei scrise nu se pot contesta.

În perioada 17 octombire – 17 noiembrie, candidații vor susține un interviu în fața comisiei de concurs, la nivel local, în care se evaluează scrisoarea de intenție și calitatea planului operațional propus pentru un an, dar și analiza CV-ului.

Toate probele sunt obligatorii. Rezultatele vor fi afișate în 18 noiembrie, iar depunerea eventualelor contestații se face până în 23 noiembrie, urmând ca rezultatele finale să fie validate în consiliul de administrație al inspectoratului școlar în 16 decembrie.

Iată ce subiecte au avut de rezolvat cei care vor să devină directori de școli.

Aici găsiți rezolvările subiectelor.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și despre alte destinații turistice din România, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.