Concertul lui Robbie Williams, confirmat în România

Robbie Williams concertează în România Foto: Facebook Robbie Williams

După câteva luni în care s-a tot speculat în legătură cu venirea pentru prima dată în România, echipa lui Robbie Williams a confirmat concertul.

Pe 17 iulie, celebrul artist britanic vine în București, într-un concert în Piața Constituției. Concertul a fost confirmat în cadrul unei conferinţe de presă organizată de D&D East Entertainment.

Concertul Robbie Williams de la Bucureşti face parte din turneul “Let Me Entertain You 2015″, iar fanii se vor bucura de un playlist de tip „Best Of”, ce va include majoritatea hiturilor artistului britanic.

De la ora 16, se vor pune în vânzare și biletele, ce vor putea fi achiziţionate exclusiv din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ, între 151.20 lei şi 680.40 lei.

Categorie                             Preţ
Normal Circle                      151.20 lei
Golden Circle                      464.70 lei
Diamond Circle                   572.40 lei
Tribune VIP – bilete cu loc-680.40 lei

Robbie Williams are 41 de ani și s-a născut în Newcastle. A început să devină cunoscut începând cu 1990, când a intrat în trupa Take That. În 1995 decide să părăsească trupa și încearcă o carieră solo. Însă urmează o perioadă destul de neagră pentru el, după ce se refugiază în alcool și droguri. Abia după doi ani, după lansarea single-ului „Angels”, care ajunge pe primul lor în topurile britanice, cariera sa solo începe să se contureze mai bine.

Pe 19 noiembrie 2005, Robbie Williams a reușit să stabilească un record, după ce a vândut 1,6 milioane de bilete într-o singură zi.

Recomandările editorilor GreatNews:

Robbie Williams va cânta în România

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.