Cine e „cocalarul care a intrat cu BMW-ul în mare”

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Imaginile unei mașini de lux cu număr de Bihor, care a fost filmată pe o plajă din Grecia, au devenit ieri virale pe rețelele de socializare și pe site-urile de știri.

Filmulețul postat pe Youtube nu prezenta și detaliile din spatele acestui incident. Cea mai vehiculată ipoteză pe internet: „Un cocalar care a vrut să parcheze cât mai aproape de mare”.

S-au scris comentarii rasiste, iar mulți erau absolut siguri că șoferul are lanț de aur, burtă, e tatuat și în momentul în care a intrat cu mașina în mare era la bustul gol. Dintre mărcile de lux, doar Ferarri și Lamborghini au scăpat de înjurături.

„Cine e prost cocalar nu ai ce să îi faci, păcat că e din Bihor. Mi-e rușine să văd un astfel de comportament de maimuță fără creier”, postează, spre exemplu, un internaut.

De fapt, potrivit jurnaliștilor de la Antena 1 și a apropiaților posesorului mașinii, la volan nu se afla un „cocalar”, ci o doamnă, soția celui care conduce de obicei. Și nu e vorba de o aroganță tipică pe care am mai văzut-o pe plajele de pe litoralul românesc, ci de un accident.

„E soția unui domn respectabil, care a încercat să parcheze mașina, a scăpat-o de sub control, s-a speriat, a apăsat pedala de accelerație, a intrat pe plajă, a trecut peste prosoape și a intrat în apă. Din fericire nu a fost nimeni accidentat”, spune un apropiat, într-un comentariu pe Youtube.

emag

Recomandările editorilor GreatNews:

eMAG are reduceri uriașe, de sfârșit de vară. Prețurile, ca de Black Friday
Stock Busters, un alt fel de Black Friday. Cele mai bune oferte la telefoane mobile
Locuri de muncă în Germania și Olanda. Se caută oameni în construcții și instalatori

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.