Cinci motive importante pentru care ar trebui să alegi un iPhone 7

iPhone 7
iPhone 7

Cei mai mulți utilizatori aleg un iPhone datorită experienței de utilizare. Poate cel mai important avantaj față de alte smartphone-uri este faptul că atât smartphone-ul cât și sistemul de operare sunt dezvoltate de același producător. Astfel, sistemul de operare este optimizat 100% pentru respectivul gadget.

În acest articol vă prezentăm o serie de funcții și motive care ar trebui să vă convingă să alegeți un smartphone iPhone 7.

Procesorul rapid și grafica performantă. Mai multe teste efectuate cu aplicații independente au arătat că noul procesorul A10 de la Apple, care este pe iPhone 7 și 7 Plus, este cel mai rapid de pe un smartphone.

Este un CPU cu 4 nuclee. Primele 2 nuclee sunt pentru performanță, de două ori mai puternice decât pe iPhone 6s. Celelalte 2 nuclee sunt pentru eficiență. De asemenea, grafica este de 240 de ori mai performantă decât este pe modelul anterior.

Varietatea versiunilor de memorie. Chiar dacă iPhone 7 nu are card de memorie, apare în mai multe versiuni de memorie și reușește să acopere o gamă foarte largă: 32GB, 128GB sau 256GB. Pe de altă parte, chiar dacă alte smartphone-uri au suport de card, este cunoscut faptul că, de exemplu, nu toate aplicațiile permit salvarea și rularea pe suportul suplimentar de stocare.

Cele mai noi aplicații. Platforma Apple de aplicații este preferată de majoritatea dezvoltatorilor. Aceștia spun că este mult mai bine securizată și nu există riscul de a fi piratate. De asemenea, există multe aplicații care sunt exclusiv pe smartphone-urile și tabletele iPhone.

Update-uri consistente la sistemul de operare. Foarte important este și faptul că actualizările la sistemul de operare se realizează imediat. În cazul sistemelor de operare concurente, în funcție de producătorul smartphone-ului, un update se poate face chiar și după luni de zile de la anunțarea acestuia pentru alte telefoane.

Integrarea cu smartwatch-ul Apple. Sunt alți producători importanți care au făcut și un smartwatch care se integrează cu smartphone-ul, însă avantajul este că, pe lângă device-uri, cei de la Apple au făcut și sistemul de operare. E important, pentru că aplicațiile sunt „croite” ca să funcționeze perfect pe smartwatch-urile și smartphone-urile Apple.