Cele mai populare fotografii ale anului trecut


Anul 2014 a fost un an foarte productiv pentru fotografii din întreaga lume, care au avut multe ocazii pentru a realiza instantanee extrem de reușite.

De la fotografii cu bebeluși și până la peisaje care taie respirația, fotografii s-au întrecut în a  surprinde cele mai frumoase momente, iar multe dintre ele au devenit cunoscute în întreaga lume și au stat pe primele pagini ale multor publicații sau în mediul online, unde au fost distribuite de către mii de persoane.

Uneori, o fotografie chiar valorează cât o mie de cuvinte și este de ajuns pentru a cauza o adevărată furtună de emoții. Oameni obișnuiți și animale de companie au devenit vedete datorită inspirației de moment a celor care au realizat instantaneele amuzante sau triste.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.