Cele mai frumoase drumuri pustii din lume


Mulți călători au parte adesea pe traseul lor de porțiuni întregi de drum pustiu, iar șoseaua se integrează perfect în peisaj. Există și fotografi care au făcut carieră din a surprinde drumuri pustii din toată lumea.

Peisajele se schimbă invariabil cu trecerea de la un anotimp la altul, iar fotograful Andy Lee și-a petrecut ultimii zece ani pe drum și a realizat instantanee în care doar șoseaua și mediul înconjurător sunt în centrul atenției, iar șoferii sunt pe planul al doilea. Uneori, mai apar și alte elemente care perturbă liniștea drumului, precum animale sălbatice sau cele domesticite.

Luminile și umbrele pe care Lee le-a surprins în călătoriile sale sunt de o reală frumusețe, iar ceea ce părea doar un hobby la început, a devenit un mod de viață pentru fotograf, care a reunit munca sa din ultimii ani într-un album, pe care l-a numit „Drumuri”. Pe site-ul său, puteți vedea și alte lucrări la fel de interesante.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook

samsung

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.