Cele mai emoționante fotografii ale acestui an

fotografii emoționanre
Adolescenta care dresează vulturi Foto Facebook


Anul 2014 a fost un an foarte bun pentru fotografii din întreaga lume care au reușit să devină cunoscuți datorită unor instantanee deosebite.

În Siria, fotografii au descoperit copii de câțiva ani care purtau asupra lor puști, dar și oameni care încercau să se salveze din clădirile dărâmate.

Lumea întreagă a fost emoționată și de povestea celor două doamne care s-au căsătorit la vârsta de 72 de ani, după câteva zeci de ani de conviețuire, dar și de povestea adolescentei din Mongolia care dresează vulturi și este singura adolescentă care face acest lucru în lume, la numai 12 ani.

Fotografia cu tânărul care a absolvit facultatea și a mers în satul natal pentru a-și vedea părintele care a muncit din greu pentru a-l ține la școală singur a făcut înconjurul lumii și a provocat multe lacrimi în rândul internauților. La fel s-a întâmplat și cu fotografia în care un copil de doi ani își hrănește mama care nu are mâini.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.