Cele mai așteptate filme ale anului 2015

Cele mai așteptate filme ale anului Foto:www.starwars7news.com

Producătorii de la Hollywood se întrec în lansări de filme cât mai spectaculoase, dar anul acesta, cel mai așteptat film rămâne „Star Wars: The Force Awakens”, o continuare a seriei care a strâns milioane de telespectatori în cinematograf.

Un sondaj realizat de site-ul dedicat filmelor, fandango.com, pe un eșantion de 1000 de cinefili plasează producția „Star Wars: The Force Awakens” pe primul loc, chiar dacă fanii vor avea destul de mult timp de așteptat până la premiera care va avea loc abia pe 18 decembrie.

Un teaser de 88 de secunde al filmului a strâns deja pe Youtube peste 50 de milioane de vizualizări, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă prin ce aventuri mai trec personajele lor preferate.

Primele cinci poziţii ale clasamentului celor mai aşteptate filme ale anului sunt dominate de filme de acţiune şi de continuări. Locul doi este ocupat de „Avangers: Age of Ultron”, iar locul trei este ocupat de „The Hunger Games: Mockingjay – Part 2”, în timp ce locul cinci e ocupat de „Jurassic World”. Excepţia o face picanta poveste de dragoste “Fifty Shades of Grey”, plasată abia pe locul patru și care se anunță a fi un adevărat succes.

La începutul anului trecut, pe primul loc, „The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” s-a aflat pe primul loc în clasament, iar „Guardians of the Galaxy”, deși a avut cele mai mari încasări de anul trecut, nu s-a aflat deloc pe lista celor mai aşteptate filme ale anului.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.