Cel mai prost serviciu de la Australian Open VIDEO

Chiar și cei mai buni jucători de tenis din lume servesc extrem de prost uneori.

Este cazul lui Andy Murray, care tocmai a reușit calificarea în finala Australian Open 2015, după un meci câștigat în patru seturi în fața lui Thomas Berdych.

După un prim serviciu în fileu, Murray a trimis serviciul doi la câțiva metri depărtare de locul în care trebuia să aterizeze, de fapt, mingea.

Este genul de serviciu pe care îl vezi doar prin parcuri, între amatori.

Reacția mulțimii a fost pe măsură, spectatorii fiind uimiți de nereușita lui Murray, mai ales că ea a venit pe serviciul doi, care este, de regulă, un serviciu mai lent, greu de greșit într-un asemenea mod. Murray a pierdut primul set al meciului cu Berdych, dar a revenit și le-a câștigat pe următoarele trei.

Britanicul va disputa finala de duminică, 1 februarie, în compania câștigătorului meciului dintre Novak Djokovici, numărul 1 mondial, și Stanislas Wawrinka, câștigătorul de anul trecut din Australia.


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.