Cel mai original mod al unui profesor de a-și inspira elevii

Desene pe tablă Foto: Imgur


Profesorii știu cât de important este ca elevii să aibă o atmosferă prietenoasă în clasă pentru a fi mai inspirați, iar un profesor a găsit soluția perfectă pentru a-și transforma sala de curs într-un loc în care aceștia să vină cu plăcere.

Elevii au întotdeauna nevoie să fie înconjurați de lucruri fascinante și care să le stârnească interesul, iar un profesor de gimnaziu din Wyoming, Statele Unite, a adus aceste lucruri la nivel de artă.

Elevii care intră în clasa profesorului de desen au mereu parte de surprize pe tablă, unde acesta desenează diverse portrete foarte elaborate cu oameni și cu animale.

Capodoperele profesorului stimulează creativitatea elevilor săi și le oferă noi perspective în ceea ce privește aspectele tehnice ale desenelor. Acesta folosește de cele mai multe ori cretă simplă, albă, iar uneori și colorată, pentru desene mai complexe, care implică multe umbre.

Deși este o muncă ce se pierde în fiecare zi prin ștergerea cu buretele, profesorul continuă să își surprindă elevii cu noi desene la fel de frumoase și de atent lucrate, iar curiozitatea acestora când intră în clasă pentru a vedea ce mai găsesc pe tablă merită tot efortul pe care acesta îl depune atunci când are liber.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.