Cel mai mare magazin online din lume caută angajați în România

Unul dintre depozitele Amazon FOTO: Álvaro Ibáñez/Wikimedia Commons
Unul dintre depozitele Amazon FOTO: Álvaro Ibáñez/Wikimedia Commons

O firmă de recrutare caută angajați în România pentru cel mai mare magazin online din lume, Amazon. Posturile sunt pentru depozitele din Birmingham, Marea Britanie.

Potrivit anunțului, salariul este de 10 lire pe oră, se lucrează 40 de ore pe săptămână. De asemenea, există și posibilitatea de a face ore suplimentare, iar acestea se plătesc cu 10 lire pe săptămână. Salariul minim ar fi echivalentul a aproximativ 1.500 de euro. În anunț se mai specifică și faptul că se va asigura și cazare și consiliere în obținerea actelor.

Mai multe detalii despre locurile de muncă în depozitele Amazon găsiți LA ACEST LINK.

Amazon are anunțuri de angajare și pentru centrul de dezvoltare din România, pe care îl are la Iași. Potrivit unor informații apărute la începutul acestui an, Amazon urmează să angajeze încă 1000 de oameni în România.

Reprezentanții magazinului online ar fi investit în jur de 8 milioane de euro pentru a închiria o clădire de birouri care să găzduiască 1.300 de angajați în următorii cinci ani. Amazon și-a arătat intenția de a se extinde în Europa. Numai în 2015, retailerul a înființat peste 10.000 de noi locuri de muncă în Europa.

Întreaga listă de job-uri pentru centrul din România o găsiți LA ACEST LINK.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.