Cea mai răbdătoare pisică din lume

cea mai răbdătoare pisică
Reggie, un motan copleșit de cățeluși. Foto: Captură Facebook

O familie din Statele Unite a postat pe Facebook un filmuleț amuzant în care motanul familiei, Reggie, stă liniștit în fața casei, în timp ce vreo zece cățeluși încearcă din răsputeri să îi atragă atenția.

Deși sar pe el, îl miros și îl ling, îl trag de coadă și vor să îi muște urechile și mustățile, motanul rămâne impasibil și nu dă prea multă atenție grupului vesel de terieri australieni care mișună în jurul său.

„Am dat peste acest vechi videoclip cu cățelușii noștri și cu foarte răbdătoarea noastră pisică Reggie. A avut ceva de-a face cu cățeluși și sperăm că e pregătit pentru mai mulți”, au scris pe Facebook proprietarii animalelor.

Familia locuiește în statul Wisconsin, din SUA, și crește terieri australieni pe care îi oferă spre vânzare.

„Avem 8 câini care trăiesc alături de noi, 7 dintre ei fiind terieri australieni, 3 pisici, 4 cai și chiar și găini, rațe și o capră salvată. Toți câinii și toate pisicile sunt tovarășii noștri și locuiesc în casă, alături de noi. Am crescut câini și pisici de peste 40 de ani. În 2005 am descoperit rasa terierilor australieni și ne-am îndrăgostit de acest câine mic și fermecător”, scrie familia pe site-ul de prezentare a cățeilor, dunhamlakeaustralianterriers.com.

Reggie, cea mai răbdătoare pisică din lume:

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cum arată cea mai scumpă fotografie vândută vreodată
Șase medalii pentru elevii români de la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru juniori
Cele mai mari defecte ale țărilor din Uniunea Europeană

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.