Cea mai frumoasă cerere în căsătorie, realizată pe parcursul unui an

Cerere în căsătorie Foto: Captură Youtube

Un tânăr a vrut ca atunci când își cere iubita în căsătorie să fie cea mai specială zi pentru ei, așa că a pus la cale o surpriză de proporții.

Dean Smith și-a dat seama că Jennifer este femeia lângă care vrea să îmbătrânească, așa că a hotărât ca timp de 365 de zile să o ceară în căsătorie și să strângă toate cererile într-un filmuleț.

„Jennifer, te iubesc mai mult decât orice pe lumea aceasta. Știu că tu ești persoana cu care vreau să îmi petrec restul vieții, dar vreau ca sincronizarea să fie perfectă și să fac acest lucru special. Pentru următorul an, o să îți arăt cât de mult te iubesc și că ești în gândurile mele în fiecare zi. Vreau să mă căsătoresc cu tine”, a scris Dean, înainte de a începe cererea în căsătorie.

Timp de un an de zile, de pe 8 ianuarie 2014 și până pe 8 ianuarie 2015, Dean a scris pe o coală albă „Vrei să fii soția mea, Jen?”, alături de data în care făcea această cerere. La bucătărie, în timp ce mânca sau se spăla pe dinți, în oraș și chiar în pat înainte de somn, tânărul nu a uitat  zi să scrie pe o hârtie cât de mult înseamnă iubita lui pentru el și cât de fericit ar fi să îi devină soție.

Cerere în căsătorie Foto: Captură Youtube
Cerere în căsătorie Foto: Captură Youtube

Surpriza nu s-a oprit aici, iar Dean a dus-o pe o plajă și apropiații i-au arătat filmulețul, în timp ce Jen se afla cu spatele la apă și la iubitul ei care era pregătit și de această dată cu o coală prin care o cerea în căsătorie.
Jen a acceptat chiar de ziua ei, pe 8 ianuarie, să devină doamna Smith, în prezența familiei și a celor dragi lor.

Filmulețul în care Dean face cererea în căsătorie inedită a strâns peste șapte milioane și jumătate de vizualizări și multe mesaje în care a fost felicitat pentru surpriza sa.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.