Ce pățești dacă încerci să deschizi ușa unui avion în timpul zborului?

Tânărul nu va mai putea zbura timp de cinci ani cu compania KLM (Wikimedia Commons)
Tânărul nu va mai putea zbura timp de cinci ani cu compania KLM (Wikimedia Commons)

Un scoțian a făcut exact acest lucru, însă susține că a fost totul doar o confuzie, el crezând că încearcă să deschidă ușa de la toaletă.

James Gray a fost amendat cu 600 de euro de compania olandeză KLM după acest incident, petrecut la aproape 10.000 de metri altitudine. De asemenea, scoțianul nu mai poate zbura cu avioanele KLM timp de cinci ani.

Tânărul spune că nu a apucat să deschidă ușa, ci doar a atins mânerul acesteia, crezând că după ea este toaleta. James Gray zbura de la Edinburgh la Amsterdam, scrie The Telegraph.

El a fost reținut imediat după aterizare și a trebuit să plătească o amendă de 600 de euro. Mai mult, a trebuit să își cumpere un alt bilet pentru drumul de întoarcere, la o altă companie aeriană.

”Sunt conștient de pericolul unor astfel de gesturi, dar a fost doar o neînțelegere”, s-a apărat scoțianul, menționând că nici prin gând nu i-a trecut să deschidă ușa avionului.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

O lecție pentru „aleșii” României! Cei mai modești oameni politici din lume
Omul care a călătorit în toate cele 198 de țări de pe Pământ: Vizitați România!
Fenomen astronomic extrem de rar, vizibil în weekend din România. E o premieră după 33 de ani
Manevră ca în filmele cu mafioți. Singura reacție a Poliției Române: amendă de 210 lei VIDEO
Între timp, în Olanda: Microbuzele fără șofer încep să circule pe străzi
Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Anglia și Olanda. Salariile ajung la 4.900 de euro

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.