Ce mesaje au transmis Klaus Iohannis și Victor Ponta de Anul Nou

victor ponta
Foto: Pagina de Facebook Victor Ponta

În mesajul său de Anul Nou, președintele Klaus Iohannis le-a transmis românilor că vrea ca 2015 să fie începutul acelei „Românii a normalității” pe care și-o doresc toți cetățenii acestei țări.

„Încheiem un an care ne-a adus provocări și schimbări. Începem un an nou în care va trebui să construim temeinic, pentru ca speranța să devină realitate. Și o vom face împreună. De sărbători suntem mai buni unii cu alții. Avem mai mult timp pentru cei care trec prin greutăți. Avem și mai multă încredere și speranță în viitor. Lăsăm la o parte ce ne desparte și păstrăm ceea ce ne unește”, a spus Iohannis, citat într-un comunicat de presă publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

„Gândul meu se îndreaptă azi către voi toți, concetățenii mei de pretutindeni. Către cei mai tineri, care își doresc un viitor mai bun în țara noastră. Către cei care, prin munca și inițiativa lor, duc România înainte. Către părinții și bunicii noștri, care ne-au croit un drum în viață. Gândul meu se îndreaptă azi către cei care slujesc sub drapelul României și al aliaților noștri și ne fac cinste. Și către cei pentru care România înseamnă „acasă”, oriunde s-ar afla”, a continuat Iohannis.

Același mesaj a fost postat și pe pagina de Facebook a președintelui, sub forma unui videoclip.

„Aș vrea ca de acum înainte să nu fie nevoie de zile speciale pentru încredere și speranță. Aș vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalității pe care cu toții ne-o dorim! Sărbători fericite și „La mulți ani!””, își încheie Iohannis urarea.

Premierul Victor Ponta le-a urat și el „La mulți ani!” românilor, într-un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook: „La multi ani tuturor – si celor care au Facebook și celor care nu au, și celor care ne simpatizează și celor care ne urăsc! Sigur 2015 va fi un an bun!”.

Victor Ponta și-a însoțit mesajul de o fotografie în care apare alături de familia sa.

Recomandările editorilor GreatNews:

Eterna şi amuzanta Românie. 13 imagini cu umor garantat
15 evenimente sportive pe care trebuie să le vezi în prima parte a anului 2015
Gest superb al unor deținuți. Și-au donat porția de pâine

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.