Cadoul care durează o viață. O frumoasă româncă, imaginea unei reclame superbe de Crăciun

Fotomodelul Catrinel Menghia este imaginea celui mai nou spot comercial lansat în perioada sărbătorilor de iarnă de brandul de bijuterii Teilor.

Filmările pentru reclama de Crăciun care o are pe Catrinel ca protagonistă au fost realizate în decorul idilic al Romei. Bagheta regizorală aparține artistului Massimiliano D’Epiro, iar muzica a fost compusă special pentru acest proiect de Ricardo Amoressi: toate momentele de romantism, de pasiune și de fericire se desfășoară pe fundalul muzical creat de compozitor.

În mai puțin de un minut și jumătate, spotul reușește să creeze o atmosferă feerică, încântătoare, care amintește de celebrul film „La Dolce Vita” al regizorului italian Federico Fellini.

Pe străduțele înguste și pietruite din Cetatea Eternă, pe malul Tibrului sau într-un restaurant strălucitor, diamantele sintetizează perfect frumusețea și eleganța feminină, punând și mai mult în evidență farmecul natural al româncei.

Catrinel reușește să creeze imaginea unei femei sofisticate și puternice, dar care este totodată și senzuală, iubitoare și plină de afecțiune și de căldură pentru cei dragi.

În reclama Teilor, povestea care se țese în doar câteva zeci de secunde ne poartă prin toate momentele importante din viața unui cuplu, de la logodnă și cererea în căsătorie, până la venirea pe lume a primului copil, amintindu-ne totodată de magia sărbătorilor de iarnă și de frumusețea autentică a unui Crăciun petrecut alături de familie.

Povestea de iubire dintre cei doi tineri culminează cu apariția noului membru al familiei, care își serbează apoi ziua de naștere înconjurat de dragostea părinților.

Pornind de la ideea că diamantele sunt pentru totdeauna, pietrele prețioase o însoțesc pe Catrinel Menghia în fiecare moment, păstrând strălucirea clipelor petrecute alături de cei dragi.

Bijuteriile purtate de Catrinel Menghia în cadrul filmărilor fac parte din colecțiile Teilor Exclusive, un mix de materiale preţioase, turnate în contururi ce privesc către viitor. Bijuteriile evoluează în forme expresive cu rezultate surprinzătoare: inovaţii cromatice, soluţii creative şi sensibile sunt reprezentate într-o lume a frumosului. Liniile asimetrice, ce se înscriu în tiparul unui design atipic, conferă volum și fluiditate bijuteriilor.

Alegerea bijuteriilor este precum alegerea parfumului: ele trebuie să se muleze perfect pe nuanța pielii, să poarte un strop din farmecul cerului înstelat și să învăluie trupul în nuanțe fine de strălucire.

Fiecare bijuterie Teilor are o poveste, poartă o semnificație deosebită sau are prinse în montură pietre prețioase precum diamantele, ametistele, smaraldelele, safirele sau tanzanitele.