Carmen Iohannis, primită cu flori și aplauze de elevii săi din Sibiu

carmen iohannis
Carmen și Klaus Iohannis. Foto: Pagina de Facebook Klaus Iohannis

Viitoarea primă doamnă a României, Carmen Iohannis, a fost primită astăzi în clase cu flori şi aplauze. Elevii au cântat o strofă din imnul României şi au felicitat-o pe profesoara și diriginta lor.

Elevii de clasa a 9-a care o au dirigintă pe Carmen Iohannis i-au făcut astăzi o primire triumfală, pe melodia „We are the champions”. Emoţionată şi fericită, diriginta le-a spus elevilor că a vrut să fie alături de ei astăzi, chiar dacă mulţi se aşteptat să o vadă lângă soţul ei, relatează digi24.ro.

Carmen Iohannis a spus că nu ştie dacă va pleca la Bucureşti: „Când eşti bucuros vrei să îţi împarţi bucuria cu cei dragi şi nu mă pot dezlipi de elevii mei. Mi-s foarte dragi”.

„Încerc să-mi fac datoria cum trebuie întotdeauna, aşa că sper să reuşesc şi de data asta. Am spus că o să ne consultăm împreună cum o să facem şi dacă o să mai rămân diriginta lor sau nu. Îmi doresc să nu mă despart de ei, nu ştiu cum va fi”, a mai spus Carmen Iohannis, care este profesoară de limba engleză la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Plecarea lui Carmen Iohannis de la liceul unde preda de peste 20 de ani i-ar întrista şi pe elevi, şi pe colegii săi. „Este un profesor extraordinar de bun şi un coleg excepţional. Doamna Iohannis, ca prima doamnă, cred că va schimba ceva în percepţia pe care noi o avem faţă de omul care stă lângă preşedintele ţării”, a spus Gabriel Negrea, directorul Colegiului „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Dacă ar fi să ţină o ultima lecţie de dirigenţie, Carmen Iohannis le-ar spune elevilor un singur lucru: „S-a dovedit încă o dată că bunul simț şi modestia şi dorinţele de bine înving”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.