O parte dintre cele mai importante nume din muzica electronică ar putea urca pe scena unui festival care urmează să se organizeze la Cluj. Evenimentul, care este anunțat în perioada 30 iulie – 2 august 2015, face parte din cadrul campaniei „Cluj – Capitala Europeană a Tineretului”.

Potrivit stiridecluj.ro, organizatorii sunt în discuții cu o firmă internațională de impresariat și trebuie să aleagă, numai pentru 31 iulie, între următorii artiști care au liber în agendă: Paul van Dyk, Prodigy, Skrillex, Calvin Harris, Duck Sauce, Deadmau5, Rita Ora, The Killers, David Guetta sau Dimitri Vegas.

De asemenea, Avicii ar putea fi cap de afiș într-o altă zi a festivalului.

Clujul a obținut statutul de Capitală Europeană a Tineretului în 2015. Până acum, au mai primit acest statut Rotterdam (Olanda), Torino (2010), Anvers (2011), Braga (2012), Maribor (2013), Salonic (2014).

Clujul a câștigat în fața orașelor Vilnius (Lituania), Varna (Bulgaria) și Ivanovo (Rusia).

De asemenea, tot la Cluj, organizatorii festivalului de muzică Electric Castle 2015 au început deja pregătirile pentru viitoarea ediție, care va avea loc anul viitor, între 25 și 28 iunie. Câteva nume au confirmat deja că vor urca pe scena din fața castelului de la Bonțida. Artiștii care au confirmat prezența îi puteți găsi în acest articol.