Câinii unui fotograf, vedete pe felicitările de sărbători


Un fotograf din Marea Britanie respectă cu sfințenie o tradiție de vacanță veche de 20 de ani. În fiecare an, el realizează niște felicitări amuzante, în care câinii săi sunt în centrul atenției.

Peter Thorpe se folosește de diferite obiecte pe care le are în casă pentru a-și transforma câinii în animale cu simbolistică biblică, mitologică sau culturală.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fotograful le oferă felicitările prietenilor și clienților săi.

În cei 20 de ani de când face felicitările, cei doi câini ai lui Thorpe au stat cuminți în timp ce i-a îmbrăcat în costume de cămilă, de curcan, de oaie sau de măgar, devenind astfel în fiecare an vedetele sărbătorilor.

Fotograful nu are nevoie de Photoshop deoarece câinii săi au fost mai mereu fotogenici, iar costumele și celelalte elemente de decor pe care stăpânul lor le-a folosit i-au ajutat foarte mult.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.