Câini uriași, surprinși în ipostaze amuzante

câini uriași
Viața alături de câini uriași Sursa:Imgur


Există câteva rase de câini care pot trece de 40 sau 50 de kilograme, iar viața alături de aceste patrupede este o continuă provocare.

De la cantitățile uriașe de mâncare și până la cumpărarea unui pat special pentru câine, stăpânii mai au de a face și cu momentele în care animalul vrea să se joace, vrea să stea pe canapea sau nu concepe să doarmă fără stăpâni.

Mai mult, câinii de talie mare nici nu își dau seama de mărimea lor și se comportă precum cei de talie mică și vor să fie ținuți în brațe și răsfățați, iar aceste mofturi se soldează cu dureri de spate și cu multe canapele rupte.

Totuși viața alături de un câine mare este palpitantă, iar mulți dintre stăpâni nici nu își imaginează traiul alături de un câine mic. Fotografiile postate pe internet arată cât de iubiți sunt acești câini uriași, în ciuda staturii lor impunătoare.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.