Cea mai frumoasă atmosferă a anului la un meci de fotbal. Spectacol pe ”La Bombonera”

Boca Juniors s-a duelat în urmă cu câteva zile cu marea ei rivală din Argentina, River Plate, în prima manșă a semifinalelor Copei Sudamericana.

Dacă meciul a fost lipsit de strălucire, încheindu-se cu cel mai plicitcos scor, 0-0, atmosfera din impozantele tribune ale arenei ”La Bombonera” a fost splendidă.

Aproape 50.000 de suporteri s-au înghesuit să vadă primul ”Superclasico” în cea de-a doua competiție sud-americană (n.r. – echivalentul Ligii Europa, dacă vreți) și au amintit lumii întregi ce înseamnă un derby.

Derby-ul orașului Buenos Aires este și derby-ul Argentinei, peste 70% dintre fanaticii iubitori ai fotbalului din această țară susținându-le pe Boca Juniors sau pe River Plate.

Artificii, papelitos și zeci de mii de voci au creat o atmosferă electrică înainte de meci, care s-a dovedit a fi o doar o bătălie, în care s-au arătat nouă cartonașe galbene.

Cele două echipe se vor întâlni din nou, de această dată pe celălalt mare stadion al capitalei Argentinei – El Monumental – în partida decisivă pentru calificarea în finală.

Partida va avea loc joi noapte. River are un singur succes în Copa Sudamericana, în timp ce Boca îl caută în acest an pe al treilea.

Fanii echipei Boca Juniors au făcut show în meciul de pe ”La Bombonera”. Urmează replica celor de la River Plate, pe ”El Monumental” (telegraph.co.uk)
Fanii echipei Boca Juniors au făcut show în meciul de pe ”La Bombonera”. Urmează replica celor de la River Plate, pe ”El Monumental” (telegraph.co.uk)

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.