Black Friday 2015 EvoMAG. A început campania de Vinerea Neagră

Reduceri EvoMAG
Reduceri EvoMAG

Black Friday 2015 EvoMAG. Cu o istorie de peste un deceniu, site-ul evoMAG.ro are, în prezent, peste 120.000 de produse active din domeniul IT și telecom. În fiecare zi, peste 30.000 de oameni ”trec” pragul magazinului virtual, iar baza de date a site-ului numără peste 160.000 de conturi active.

Magazinul evoMAG a început campania de Black Friday la miezul nopții.

Black Friday 2015 evoMAG a început, click PE ACEST LINK, pentru întreaga ofertă de Vinerea Neagră

EvoMAG a adus câteva facilități clienților pentru a ușura procesul de comandă. Sunt oferite notificări prin SMS sau email, dar și afișarea stocurilor online în timp real.

De asemenea, clienții sunt informați despre timpul exact de livrare, dar și de costurile de livrare, iar orice comandă online se face în numai trei pași, care se parcurg în cel mult 30 de secunde.

Black Friday 2015 EvoMAG. Reduceri la gadgeturi portabile

EvoMAG pune la bătaie oferte consistente la numeroase gadgeturi portabile. De la laptopuri, chiar și modele refurbished, extrem de ieftine și, în ciuda faptului că au fost folosite, recondiționate excelent, până la tablete, eBook Readere și fel de fel de accesorii.

Pentru a profita de discount-uri importante de Black Friday 2015 pe evoMAG.ro, click AICI.

În urmă cu un an, evoMAG a vândut produse de două milioane de euro în cele trei zile de reduceri Black Friday.

În 2014, peste 20.000 de produse au fost comandate doar de Black Friday. Cu un an înainte, evoMAG a înregistrat o cifră de afaceri de 11,5 milioane de euro.

Creșterea interesului pentru campaniile Black Friday pe evoMAG au crescut exponențial în ultimii ani. Astfel, traficul total pe site a fost, în 2014, cu 120 la sută mai mare față de anul 2013.

Black Friday 2015 EvoMAG. Sisteme și componente PC

Pe lângă gadgeturile mobile, evoMAG rămâne unul dintre cele mai importante magazine pe piața PC.

Gama de produse este extrem de variată, iar prețurile sunt foarte mici.

Mai mult, pe evoMAG găsiți și televizoare, monitoare, imprimante, cărți, produse de birotică și papetărie, aparate foto și video, sisteme multimedia, dar și electrocasnice.

Le găsiți pe toate, la un preț redus, dacă participați la campania Black Friday 2015 evoMAG – AICI.