Black Friday 2015 eMAG. Cum eviți aglomerația online de Vinerea Neagră

Black Friday 2015 eMAG
Black Friday 2015 eMAG

Black Friday 2015 eMAG. Înființat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul și produse de birotică, eMAG este astăzi cel mai mare magazin online din România.

Black Friday este cea mai intensă perioada a anului pentru eMAG. Puteți să vă faceți cumpărăturile de Vinerea Neagră AICI.

În 2001, Radu Apostolescu, Dan Teodosescu şi Bogdan Vlad au pus bazele eMAG, care a fost, inițial, un magazin specializat pe produse de birotică. În 2009, Asesoft Distribution a achiziționat 51% din acţiunile eMAG. De atunci, operațiunile online ale magazinului sunt conduse de Iulian Stanciu.

Black Friday 2015 eMAG. A cincea ediție a campaniei de reduceri

eMAG a fost primul magazin online din România care a organizat promoții de Black Friday. S-a întâmplat în 2011.

În 2012, fondul de investiții Sud Africa Naspers a achizționat 70 la sută din acțiunile eMAG. Fondatorii afacerii s-au retras, treptat, din acționariat, iar compania s-a extins și peste hotare.

În prezent, eMAG este lider de piață în vânzările online în domeniul IT. Dacă sunteți în căutarea unui calculator, laptop, tabletă, smartphone sau accesorii pentru acestea, cele mai bune șanse pe care le aveți la mega reduceri de Black Friday sunt AICI.

Black Friday 2015 eMAG. Peste 800 de angajați

În prezent, eMAG are operațiuni și în Bulgaria şi Ungaria. La sud de Dunăre, magazinul a devenit rapid lider de piață, având o cotă de 70% din piaţa vânzărilor online. Situația companiei nu este la fel de bună și în Ungaria, unde cota de piață a ajuns la doar 10%.

Anul trecut, eMAG a ajuns la un trafic de 4 milioane de vizite pe lună şi a deschis 10 magazine, în Bucureşti, Cluj Napoca, Iaşi, Ploieşti, Craiova, Brașov, Oradea, Galaţi, Timişoara şi Constanţa.

În prezent, eMag are peste 800 de angajați.

Dacă doriți să comandați produse de pe eMAG de Black Friday, click AICI.

În 2014, eMAG și-a dublat investițiile față de anul anterior, ajungând la peste 11 milioane de euro.

Tot anul trecut, de Black Friday, eMAG a avut vânzări record. În doar 12 ore, de Vinerea Neagră, magazinul online a vândut 420.000 de produse, în valoare de 145 de milioane de lei.

În acest an, eMAG speră la rezultate chiar mai bune. Puteți profita de reducerile de Black Friday 2015 de la eMAG AICI.