Black Friday 2015 electrocasnice. Lista magazinelor participante

Reduceri emag.ro la electrocasnice
Reduceri emag.ro la electrocasnice

Marile magazine online și-au făcut deja listele pentru Black Friday 2015. În oferte se află cu siguranță și reduceri importante la electrocasnice.

În ultimii ani, Black Friday s-au organizat cu o săptămână înainte față de magazinele din Statele Unite, acolo unde s-a născut această sărbătoare a cumpărăturile, în traducere – Vinerea Neagră.

Reprezentanții magazinelor din România spun că se face mai devreme Black Friday pentru că ultima vinere este foarte aproape de Ziua Națională, iar foarte mulți profită de faptul că e zi liberă, o leagă cu weekend-ul și merg în excursii și nu au timp de cumpărături.

De asemenea,  se mai pune și problema faptului că în aceeași perioadă sunt și angajați ai firmelor de curierat care sunt liberi, iar comenzile pot întârzia la destinație.

Black Friday 2015 se așteaptă să aibă vânzări destul de consistente. Toate magazinele online au raportat că anul trecut au avut creșteri semnficative atât de comenzi, cât și de trafic pe site-uri. Printre cele mai căutate au la magazinele online au fost și listele de Black Friday electrocasnice.

Iată o listă de magazine care vor avea oferte Black Friday 2015 electrocasnice:

Black Friday 2015 electrocasnice

eMAG
Flanco
evoMAG
elefant.ro
cel.ro
marketonline.ro

Black Friday 2015. Sfaturi pentru cumpărături de Vinerea Neagră

Numărătoarea inversă pentru Black Friday 2015 a început. Există și câteva sfaturi de care trebuie să ții cont. De exemplu, e bine să ai în vedere un plan de shopping pentru Vinerea Neagră. Deci, fă o listă de produse pe care vrei să le achizționezi de Black Friday 2015 și apoi stai cu ochii pe prețuri, ca să prinzi cea mai avantajoasă ofertă.  În momentul în care campania de Vinerea Neagră 2015 începe, le cumperi direct.

Mai mult, e bine să-ți faci și un buget pentru cheltuile neprevăzute, pentru oferte foarte avantajoase.

E important și să urmărești exact pentru fiecare magazin care te interesează ora la care își postează oferta de Black Friday 2015.