Black Friday 2015 aspiratoare. Prețuri ca de Vinerea Neagră

Prețuri ca de Black Friday 2015 aspiratoare
Prețuri ca de Black Friday 2015 aspiratoare

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, anunță reduceri importante ca de Black Friday la aspiratoare. Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri eMAG la aspiratoare:

UPDATE 8:23. eMAG a început campania de Black Friday.  Studiați oferta eMAG de Black Friday 2015LA ACEST LINK

Aspirator cu sac Fakir SC 400 Electronic, 4.5 l, tub telescopic, 1800 W, EPA, Fabricatie Germania. Are o reducere de 44%. Inca din 1933, Fakir Hausgeraete GmbH (divizia de electrocasnice a Nilco Reinigungsmaschinen GmbH Germania) s-a aflat in avangarda echipamentelor de curatare cu inovatiile sale, designul aparte al produselor sale si constructia de calitate.

A ramas neschimata pana astazi preocuparea noastra constanta pentru calitate si pentru satisfactia clientilor nostri. Aspiratorul SC 400 Electronic are o putere de 1800W, tuburi telescopice, filtru EPA si control electronic al puterii de aspirare. Întreaga listă de reduceri ca de Black Friday 2015 la aspiratoare găsiți la ACEST LINK.

Aspirator cu sac Beko BKS1430C, 3 l, Tub telescopic metalic, 1200 W, Microfiltru, Gri. Reducere de 40%. Prezinta cantitatea de praf acumulata in sacul colector si semnaleaza momentul in care acesta este plin si trebuie schimbat. Aceasta solutie ingenioasa contribuie la sanatatea intregii familii. Permite setarea puterii de aspirare dorite, in functie de gradul de murdarie si tipul suprafetelor ce trebuie curatate.  Întreaga listă de reduceri ca de Black Friday 2015 la aspiratoare găsiți la ACEST LINK.

Black Friday 2015 aspiratoare. Reduceri ca de Vinerea Neagră la eMAG

Aspirator fara sac DeLonghi XTR 1600MB, 1600 W, 2 l, HEPA 11, Tub telescopic metalic, Albastru/Gri. Reducere de 37%. Datorita inovatiei tehnologiei Roto, motorul se roteste si nu blocheaza filtrul in timp ce aspiri. Bucurati-va de curatenie si timp economist de fiecare data cand folositi noul aspirator! Întreaga listă de reduceri ca de Black Friday 2015 la aspiratoare găsiți la ACEST LINK.

Aspirator fara sac Heinner EcoMate HVC-M1400RD, 2.2 l, Tub telescopic, 1400 W, Rosu. Are o reducere de 29%. Aspiratorul ciclonic EcoMate este un prieten de nadejde pentru fiecare casa. Exceleaza la curatarea podelelor tari (clasa A de eficienta) fara a face concesii cand vine vorba de curatarea covoarelor.

In acelasi timp, vine la pachet cu 2 accesorii: un accesoriu 2-in-1 pentru spatii inguste si o perie de praf (pentru tapiterie). Puterea de aspirare la nivelul periei este de peste 245 W, ceea ce asigura o aspirare usoara, rapida si eficienta a prafului si murdariei, indiferent de suprafata pe care este folosit. Întreaga listă de reduceri ca de Black Friday 2015 la aspiratoare găsiți la ACEST LINK.

Black Friday 2015 aspiratoare. Philips PowerLife cu o reducere de 30%

Aspirator Singer VC 9030, 3 l, Tub telescopic, 900 W, Alb/Rosu. Are o reducere de 30%. Întreaga listă de reduceri ca de Black Friday 2015 la aspiratoare găsiți la ACEST LINK.

Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8324/09, 3 l, Tub telescopic metalic, 750 W, Albastru. Are o reducere 30%. Capul de aspirare pentru suprafete dure asigura curatarea optima a tuturor suprafetelor dure, in special a parchetului si a gresiei.1) Perii moi ai periei protejeaza podeaua impotriva zgarieturilor. 2) Dispunerea perilor moi asigura colectarea optima a prafului de pe toate suprafetele dure. 3) Capul de aspirare este usor si este echipat cu roti pentru a putea fi manevrat usor pe toate podelele.

Aspiratorul este echipat cu un set complet de accesorii, adaptate fiecarei nevoi: 1) Accesoriul lung va ajuta sa curatati zonele greu accesibile, cum ar fi partea superioara a mobilei sau rafturile de sus. 2) Accesoriul 3 in 1 este perfect pentru spatiile inguste si mici. 3) Accesoriul pentru spatii inguste cu perie mica se curbeaza dupa colturi sau obiecte fara a bloca fluxul de aer. (4) Peria lunga este ideala pentru curatarea perdelelor.  Întreaga listă de reduceri ca de Black Friday 2015 la aspiratoare găsiți la ACEST LINK.