Bicicleta din aur, mai scumpă decât o mașină de lux

bicicleta din aur
Bicicleta placată cu aur. Foto: goldgenie.com

O firmă de produse de lux din Marea Britanie a scos la vânzare biciclete placate cu aur de 24 de carate. Bicicleta din aur costă 400.000 de dolari, iar la acest preţ ea valorează mai mult decât majoritatea maşinilor de pe străzile Londrei, una dintre cele mai scumpe capitale europene, relatează digi24.ro.

În afară de şaua bicicletei, totul e acoperit cu aur: cadrul, ghidonul și spițele. „Aceasta este, probabil, cea mai uimitoare sculptură din lume”, a explicat un reprezentant al firmei producătoare.

„Compania noastră înfrumuseţează obiecte prin încrustarea de diamante, aşa că ne dorim ca această bicicletă să îndeplinească dorinţele oricăror potenţiali clienţi”, a mai spus el.

Reprezentantul companiei a povestit că, de-a lungul timpului, firma a primit și cereri mai puțin obișnuite: „Vă vine sau nu să credeți, am primit recent o ofertă pentru un vas de toaletă placat cu aur de 24 de carate”.

Compania britanică a devenit cunoscută în urmă cu zece ani, când a decis să dea o notă personală unor obiecte uzuale precum telefoanele inteligente sau tacâmurile.

Recomandările editorilor GreatNews:

Geminide. Ploaia de meteori foarte strălucitori care ne luminează cerul la sfârșit de an
Cele mai ieftine medicamente din România. Ce afecțiuni tratează
Simona Halep, cea mai populară jucătoare de tenis din 2014

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.