Un bărbat a returnat un portofel ce conținea o sumă uriașă și a avut o rugăminte pentru proprietar

portofel bani arad
Foto: Poliția Locală Arad

Un bărbat din Arad a găsit pe stradă un portofel plin cu bani și l-a dus imediat la poliție. Autoritățile au reușit să îl identifice pe cel care îl pierduse, așa că în scurt timp banii au revenit proprietarului.

Portmoneul conținea acte și o sumă importantă de bani: 650 de euro și 2.934 de lei (aproximativ 1.300 de euro în total).

C.B. a găsit portofelul în Piața Catedralei din Arad.

„Bărbatul, de etnie romă, i-a readus zâmbetul pe buze unui arădean predând portmoneul acestuia polițiștilor locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Arad.

C.B. nu a cerut nimic în schimb, dar și-a manifestat dorința ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donație copiilor instituționalizați din municipiu.

N.V., din comuna arădeană Livada, și-a pierdut portmoneul ce conținea actele de identitate și suma de bani în timp ce se afla la cumpărături în Arad. Ajuns la secția de poliție de unde și-a recuperat portofelul, el a povestit că acesta i-a alunecat din buzunarul hainei.

portofel bani arad
Foto: Poliția Locală Arad
portofel bani arad
Foto: Poliția Locală Arad

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.