Aventurile unui cățel somnoros, surprinse de către stăpâna sa


Orice fotograf știe cât de greu este să faci fotografii unor animale, mai ales dacă acestea sunt jucăușe și independente, dar sunt și fotografi care reușesc să surprindă instantanee grozave cu patrupede.

Sarah Rehjmark are de trei ani un cățel pe care îl cheamă Rufus și pe care l-a făcut vedetă pe internet încă de când era pui. Pentru că are un somn adânc, Sarah s-a gândit să îl transforme pe Rufus într-un model și să își imagineze activități amuzante, în care patrupedul să fie personajul principal.

Cu ajutorul unor piese de îmbrăcăminte și a altor accesorii, Rufus a devenit astfel excursionist, turist la plajă, vrăjitor, jucător de poker, fotograf, magician sau tâmplar.

Cățelul stă foarte cuminte atunci când este îmbrăcat și astfel stăpâna sa poate face liniștită fotografiile. Dacă de cele mai multe ori îl surprinde atunci când doarme, Sarah i-a făcut fotografii și atunci când este treaz, iar Rufus se comportă extrem de natural și îi place să fie model.

Pentru că a simțit că aceste fotografii au potențial să devină cunoscute, Sarah a creat un blog unde își prezintă cățelul și aventurile pe care le au în fiecare zi. Ea vrea să împărtășească cu toată lumea ipostazele amuzante în care îl suprinde pe Rufus.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.