Tot ce trebuie să știi despre aspiratoarele-robot

Așa arată un aspirator-robot, o soluție excelentă pentru casa dumneavoastră (philips.ro)
Așa arată un aspirator-robot, o soluție excelentă pentru casa dumneavoastră (philips.ro)

V-ați săturat să folosiți aspiratorul clasic? Există o soluție: aspiratoarele-robot. În acest articol aflați totul despre ele.

Aspiratoarele-robot au un design foarte fiabil atât pentru spațiile mari, cât și pentru camerele aglomerate, cu multe obiecte de mobilier, sub care aspiratoarele tradiționale ajung foarte greu.

Aceste aparate sunt extrem de subțiri, având o grosime de doar cinci centimetri și funcționează pe baza unui sistem de curățare în 2 etape. Având o înălţime de numai 50 mm, designul său subţire îi permite să cureţe fără probleme pe sub mobilă, în locurile unde se acumulează praf.

Aspiratorul-robot. Cum funcționează?

Aspiratorul-robot are perii laterale foarte lungi și curăță ușor și colțurile camerelor, unde aparatele tradiționale au mari dificultăți.

Acest aspirator este operat fără niciun fel de efort, doar prin apăsarea unui buton. Pe scurt, îl porniți și își face singur treaba, fiind foarte ușor de utilizat. Periile laterale şi un aspirator îndepărtează murdăria şi praful, în timp ce filtrul de evacuare captează particulele fine de praf.

Aspiratorul-robot se deplasează singur, cu ajutorul unui senzor cu infraroșu, care îl împiedică să cadă în gol. De asemenea, acest dispozitiv îl ajută să evite scările și marginile.

Aceste aspiratoare de ultimă generație sunt foarte economice și au o greutate redusă, de doar 1,3 kilograme. Aspiratoarele-robot au o capacitate de 0,2 litri, adaptor de alimentare și 2 filtre de evacuare.

Aspiratoarele clasice

Dacă doriți un aparat care să curețe, să aspire, să șteargă și să usuce, există o soluție pentru dumneavoastră. Găsiți toate detaliile aici.

Dacă optați pentru aspiratoarele tradiționale cu sac, trebuie să știți că ele oferă o filtrare a aerului superioară și antialergică, cât și eliminarea igienică a prafului, dar și putere de aspirare mare.

Pentru cei care preferă modelele fără sac, există asipratoare care reușesc să separe eficient praful de aer dintr-o singură mișcare, în timp ce golirea este simplă, datorită tehnologiei NanoClean.

Dacă aveți probleme cu spatele, vă recomandăm un aspirator vertical fără fir. Curăță eficient părul de animal, îndepărtează murdăria prin sistemul de aspirare și mop integrat, eliminând până la 99 la sută din bacterii și alergeni.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.