Asfaltul, mașina și ardelenii. Muncitorii din Aiud au atins noi culmi. Marinarii ruși vin puternic din urmă

Asfaltări la Aiud. Sursa foto: Facebook / Tiberiu Burdușan
Asfaltări la Aiud. Sursa foto: Facebook / Tiberiu Budușan

O parcare din Aiud, localitate aflată în județul Alba, a fost asfaltată de curând. Firma care s-a ocupat de lucrări a asfaltat, însă, în jurul unei mașini parcate.

Noua parcare din Aiud are numeroase locuri cu asfalt nou, dar și unul, deja ocupat, cu asfalt vechi.

Muncitorii români nu au părut fi deranjați de mașina parcată, pe care au ocolit-o cu măiestrie în timpul asfaltărilor din cartierul Micro din Aiud.

”De două luni și jumătate se lucrează la parcarea aceea şi uite cum a ieșit! Trebuia să fie gata în cel mult trei zile; Vinovaţi sunt cei care fac recepţia pentru lucrarea respectivă şi plătesc din banii noştri, aceia trebuie traşi la răspundere! Trăim în Aiud şi asta ne ocupă tot timpul”, a fost unul dintre comentariile de pe Facebook la poza făcută de Tiberiu Budușan.

Primar la Aiud este liberalul Horațiu Josan, care ocupă funcția de peste un deceniu. Lucrările au fost realizate de firma Drumuri şi Poduri Locale SA, societate al cărei acţionar unic este Consiliul Judeţean Alba.

În timp ce muncitorii români își dădeau în petec la Aiud, un marinar rus a băut o jumătate de litru de rom înainte de a intra cu un vapor de 7.000 de tone, la viteză maximă, în țărmul Scoției.

Marinarul avea o alcoolemie de opt ori mai mare decât limita admisă, în ciuda faptului că firma pentru care lucra are o politică de toleranță zero față de consumul de băuturi alcoolice, scrie The Independent.

Sursa foto: The Independent
Sursa foto: The Independent

Matelotul rus în vârstă de 36 de ani s-a îmbătat zdravăn înainte de a intra în tură. Vaporul companiei Lysblink Seways călătorea de la Belfast, din Irlanda de Nord, la Skogn, în Norvegia, cu o încărcătur[ de hârtie.

Nava a eșuat undeva pe țărmurile scoțiene.