Artă la metrou. Doi tineri au impresionat cu momentul lor

Artă la metrou Foto:Captură YouTube

Arta devine și mai interesantă atunci când are loc în medii și în locuri neconvenționale, iar doi tineri au oferit un spectacol emoționant pe peronul unei stații de metrou.

Phillip Chbeeb împreună cu partenera lui, Renee Kester, le-au oferit fanilor lor de pe YouTube un dans contemporan excepţional, bogat în expresivitate şi originalitate. Dansatori de o sensibilitate aparte, cei doi și-au demonstrat talentul într-o coregrafie deosebită susţinută într-un loc neobișnuit, pe peronul unei staţii de metrou.

„Toată lumea îți va spune că este greu să renunți la durere…și este. Încă de când suntem copii, ni se spune să îmbrățișăm toate experiențele frumoase și să nu pe luăm în considerare pe cele urâte. Dar ce se întâmplă atunci când cele mai frumoase amintiri din trecutul nostru ajung să facă cele mai multe daune în viitorul nostru? Cum le putem da drumul? Cum putem merge mai departe? Trecutul este confortabil și este familiar”, au descris cei doi filmulețul devenit viral.

Filmulețul a strâns peste două milioane de vizualizări.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

„Delta” ascunsă a României. Locul unde afacerile nu au gonit păsările și turiștii

Joburi în Palm Beach, America. Peste 1.500 de euro salariul pentru a lucra într-un loc de vis

Lege pentru primarii-drujbari. Arborii „campioni și cu personalitate” ar putea fi protejați

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.