Școală de antreprenoriat pentru mame

Facebook/Dana Lupsa

O locuitoare din Brașov vrea să organizeze o școală de antreprenoriat pentru mame.

Dana Lupşa, în vârstă de 35 de ani, este doctor în management şi lector la Universitatea Transilvania din Braşov și vrea să le învețe pe tinerele mame cum să facă afaceri pe care, ulterior, să le dezvolte într-un sistem de incubare.

„Este o nevoie pe care am identificat-o în rândul mamelor. De multe ori, femeile care se află în concediu pentru creşterea copilului se redescoperă şi observă că munca într-o multinaţională sau în sistemul bancar nu le mai reprezintă. Îşi doresc să petreacă mai mult timp cu copiii, dar în acelaşi timp să fie şi independente din punct de vedere financiar, iar cea mai bună soluţie este să facă ce le place”, a explicat Dana Lupșa, pentru bzb.ro.

Inițiatoarea proiectului a explicat că timp de şase luni, împreună cu alte colege de la Universitatea Transilvania, dar şi cu reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, mămicile selectate vor învăţa cum să îşi conducă afacerile.

De asemenea,  în alte şase luni, mamele vor beneficia de un program de mentorat şi consultanţă oferit de alte femei de afaceri care vor face parte din program.

Dana Lupșa a precizat că deja există un business crescut după modelul pe care vrea să-l implementeze.

„Am reuşit să ajutăm o mămică să îşi dezvolte un business de gătit vegan pentru mame şi copii”, a adăugat inițiatoarea proiectului.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.