Andre Rieu a anunțat cel de-al șaptelea concert în România, dar și un invitat special

Andre Rieu și Gheorghe Zamfir Foto: Facebook Andre Rieu

Zeci de mii de români așteaptă cu interes cele șapte concerte ale celui supranumit „regele valsului”, care vor avea loc în luna iunie la București și care se anunță deja a fi o amintire de neuitat pentru toți cei care vor auzi cele mai frumoase piese de muzică clasică.

Andre Rieu are și un invitat de seamă la regalul oferit în Piața Constituției. Gheorghe Zamfir va susține un moment tradițional special, alături de cel pe care îl consideră un foarte bun prieten.

Chiar de Sfântul Valentin, maestrul naiului a dezvăluit o surpriză pentru fanii săi pe o pagină de socializare:

„Salutări din Franța! Am întâlnit un artist excepțional în Paris, Andre Rieu! Veți afla curând ce surpriză pregătim admiratorilor muzicii clasice. Cele mai bune urări, tuturor!”.

Andre Rieu a venit recent la București pentru a pune la punct ultimele detalii dinaintea celor șapte spectacole, programate pe 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie 2015. Al șaptelea concert a fost anunțat în urmă cu câteva ore de câtre organizatori și va avea loc vineri, pe 5 iunie, iar Andre Rieu a dezvăluit că Gheorghe Zamfir va fi invitatul special.

Biletele pentru al șaptelea concert sunt disponibile deja, prin rețeaua Eventim, unde mai există bilete și pentru celelalte zile.

Celebrul violonist și dirijor va veni la București cu orchestra „Johann Strauss Orchestra”, cea mai mare orchestră privată din lume, care numără 60 de intrumentiști, dar și cu mai mulți soliști care îi vor încânta pe cei prezenți în fața Casei Poporului.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandăm: Magazin instrumente muzicale București Music&More