ANAF vinde locuințe foarte ieftine. Apartament cu 3 camere la 20.000 €, garsonieră cu 14.000 €

anaf licitație apartamente blocuri
Foto: Argenna (Wikimedia Commons)

ANAF a scos la licitație mai multe apartamente și garsoniere la prețuri foarte mici. De exemplu, un apartament cu 3 camere se vinde cu 20.700 de euro, iar o garsonieră cu 14.000 de euro. Prețul include TVA.

În total, Fiscul vinde un apartament cu 4 camere, unul cu 3 camere, două cu 2 camere și 12 garsoniere.

Locuințele sunt situate în localitatea Popești Leordeni din județul Ilfov, pe strada Splaiul Unirii nr. 9.

Toate aceste locuințe îi aparțin primarului sectorului 3 al capitalei, Robert Negoiță. ANAF a pus sechestru pe ele, iar acum le vinde la licitație deoarece Negoiță are datorii foarte mari la bugetul de stat.

Licitația va avea loc în data de 8 august la ora 10.00, în București, la sediul ANAF din strada Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10.

Aceasa este cea de-a treia licitație organizată de ANAF pentru aceste locuințe. Inițial, prețul de vânzare a fost mai mare, dar acum este diminuat cu 50%. De exemplu, apartamentul cu 3 camere a avut anterior prețul de pornire de 31.000 de euro cu TVA, iar garsonierele cele mai ieftine 17.000 de euro.

Lista locuințelor scoase la licitație de ANAF:

anaf licitație apartament anaf licitație apartament

Aici găsiți mai multe informații despre licitație.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.