Accident oribil. Trei handbaliști au murit după ce autocarul echipei din Târgoviște a fost lovit de un TIR

Microbuzul care transporta sportivii din Târgoviște era oprit pentru reparații (digisport.ro)
Microbuzul care transporta sportivii din Târgoviște era oprit pentru reparații (digisport.ro)

Trei handbaliști de la echipa CSU Târgoviște au murit într-un accident rutier extrem de grav petrecut pe DN2, la ieșirea din Râmnicu Sărat.

Daniel Mandu (25 de ani), Robert Bucă (19 ani) și Daniel Pârloagă (20 de ani) și-au pierdut viața în accidentul petrecut noaptea trecută în județul Buzău.

Împrejurările în care a avut loc accidentul sunt incredibile. Microbuzul echipei CSU Târgoviște, care era tras pe dreapta pentru reparații la motor, a fost lovit de un autotren care transporta cherestea.

Pe lângă cei trei jucători decedați, alți 11 componenți ai echipei sunt răniți. Antrenorul Aurel Iancu a suferit o fisură craniană.

CSU Târgoviște evoluează în liga secundă de handbal masculin și se întorcea acasă după ce pierduse un meci de campionat la Vicovu de Sus, 27-35 cu CS Vicov Bucovina.

Potrivit martorilor, citați de Digisport, în momentul în care șoferul autocamionului a leșinat imediat după ce a coborât din mașină și a văzut cât de grav este accidentul.

Șoferul TIR-ului și alte două persoane sunt în afara oricărui pericol și au primit permisiunea medicilor de a părăsi spitalul.

Alte cinci victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la Spitalul Pantelimon şi la Spitalul Bagdasar-Arseni cu ambulanţa de transport victime multiple trimisă din judeţul Ilfov.

La Spitalul Municipal Râmnicu Sărat a ajuns un rănit, în timp ce Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a primit două victime.