Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Peste 50 de victime

FOTO: Digi24.ro
FOTO: Digi24.ro

13:05. 13 persoane rănite sunt la spitalul din Lehliu, alte 11 persoane, între care doi copii, au ajuns la Floreasca, cinci pacienți sunt internați la Bagdasar-Arseni, iar patru persoane au ajuns la Pantelimon.

12:30. Comisarul-șef George Grigore, directorul adjunct al Direcției Rutiere din Poliția Română spune că este cel mai grav eveniment rutier produs de la deschiderea Autostrăzii Soarelui.


Trei persoane au murit și 40 sunt rănite în urma unui accident în lanț care a avut loc sâmbătă dimineață pe Autostrada Soarelui, potrivit Digi24.

Accidentul a avut loc în dreptul localității Lehliu-Gară, în jurul orei 9:00. În acel moment, ceața era foarte densă.

În total, 29 de vehicule au fost implicate în accident, care, potrivit polițiștilor, a avut loc din cauza neadaptării vitezei la condițiile de vizibilitate redusă.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că unele victime sunt în stare gravă și a fost nevoie de descarcerare. Potrivit Digi 24, la fața locului sunt deja două spitale mobile și 20 de ambulanțe SMURD și altele de la Serviciul de Ambulanță.

Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție, astfel că toate ambulanţele disponibile au fost direcţionate către locul accidentului. Este stare de alertă în județele Călărași, Ialomița și București-Ilfov.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.