A început Black Friday la Elefant.ro. Reduceri de până la 80%

A început Black Friday la Elefant.ro
A început Black Friday la Elefant.ro

UPDATE: Black Friday Elefant.ro continuă cu oferte la mai multe produse, printre care se numără cărți, jucării, ceasuri, încălțăminte sau parfumuri. Întreaga ofertă o găsiți AICI

Oferta Vinerea Neagră 2016 Elefant are produse cu o reduceri de până la 80%. Sărbătoare cumpărăturilor va fi organizată pe data de 18 noiembrie.

Reducerile din campania Vinerea Neagră 2016 Elefant sunt aplicate pentru parfumuri, produse cosmetice, cărți, jucării, ceasuri de mână, încălțăminte sau accesorii, cele mai multe de la branduri renumite precum precum: Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit sau Lego.

Oferta o găsiți LA ACEST LINK.

Potrivit reprezentanților Elefant.ro, vor în stocuri cu ocazia Vinerea Neagră 2016 în jur de 10.000 de produse la unele categorii.

„Ne așteptăm la o dublare a numărului de comenzi față de 2015 și facem totodată o promisiune cumpărătorilor noștri: vom face tot posibilul ca toate comenzile date să ajungă la destinatari cel târziu în data de 25 noiembrie.

Pentru scurtarea timpului de livrare, încurajăm cumpărătorii să foloseasca rețeaua de puncte de livrare Elefant ce a ajuns la peste 30 de pickup-points în întreaga țară”, a declarat directorul general al Elefant, Dan Vidrașcu.

Pentru ziua Vinerea Neagră 2016 Elefant a început pregătirile încă din luna februarie. Potrivit reprezentanților companiei, cele mai importante îmbunătățiri operaționale și logistice efectuate în acest an au constat în modernizarea centrului de distribuție și deschiderea de puncte de livrare proprii.

Optând pentru ridicarea pachetelor din punctele de livrare Elefant, cumpărătorii beneficiază de transport gratuit putând totodată verifica produsele înainte de a efectua plata.

Traficul pe site-ul elefant.ro în ziua de Black Friday 2015 a fost cu 120% mai mare față de Black Friday 2014. Astfel, până la ora 13.00 au fost plasate pe site peste 35.000 de comenzi.

Fondul de investiții Axxess Capital, condus de românul Horia Manda, a devenit acționar minoritar al retailerului online elefant.ro, în urma unei noi runde de investiții de 5,5 milioane de euro, la care a contribuit însă și fondul de investiții Catalyst România, care a intrat în companie în 2014.

În decursul celor șase ani de activitate, Elefant a atras mai multe runde de investiții, în acționariatul său intrând, alături de Fribourg Capital, acționar fondator majoritar, și fondurile Catalyst România, consiliat de 3TS Capital Partners și acum Emerging Europe Accession Fund (EEAF), consiliat de Axxess Capital.