3 campanii de reduceri eMAG, în acelaşi timp. Telefoane, televizoare şi electrocasnice la preţ special

În acest weekend, eMAG are o serie de mari reduceri la categorii de produse de mare interes. Peste 500 de modele de telefoane, 300 de modele de televizoare şi peste o sută de aparate electrocasnice mari  au preţuri speciale pe eMAG.ro.

Toate reducerile la telefoane pot fi consultate AICI.

Televizoarele cu reduceri speciale înainte de marile evenimente sportive ale acestei veri, Euro 2016 şi Jocurile Olimpice, sunt prezentate AICI.

Electrocasnicele la reduceri sunt AICI.

La telefoane mobile, există modele reduse chiar şi cu 62%, astfel încât modele care în mod normal costau 2000 de lei să fie vândute cu 750 de lei.
telefoane emag reduceri
La gama de televizoare din promoţia eMAG, cea mai mare reducere pe care am văzut-o noi este de 40%.
tv samsung emagElectrocasnicele Whirlpool din promoţie – frigidere, maşini de spălat rufe şi vase, incorporabile, aragazuri, cuptoare cu microunde – au reduceri de până la 31%.
electrocasnice whirlpool emagReamintim că toate aceste produse din oferta eMAG pot fi cumpărate şi în rate fără dobândă. Aflaţi cum, AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.