Un taximetrist a intrat cu mașina pe plajă pentru a-și duce clientul la șezlong. Cum a fost pedepsit

taximetrist pe plajă

Foto: Captură YouTube

Taximetristul care a intrat vineri cu mașina pe plaja din stațiunea Mamaia pentru a-și duce clientul până la șezlong a fost amendat cu 15.000 de lei, informează reporterntv.ro.

Totodată, bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost concediat de firma de taximetrie.

Vineri, un client i-a cerut să îl ducă până la șezlongul închiriat pe plajă, iar taximetristul a acceptat. El a fost filmat însă de un turist în timp ce conducea de-a lungul plajei din Mamaia, iar filmarea a ajuns și la poliție.

Poliţiştii rutieri constănţeni l-au găsit şi l-au amendat cu o sumă record: 15.000 de lei, mai notează sursa citată.

„Polițiștii rutieri l-au identificat pe bărbatul respectiv. Acesta a fost sancționat în conformitate cu OUG 19/2006 cu sancțiune contravențională în cuantum de 15.000 de lei”, a declarat Carmen Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

„Era un om cu o dizabilitate și am vrut să-l ajut”

Contactat telefonic de reporterntv.ro, taximetristul a declarat că a vrut să facă un bine deoarece clientul său avea o dizabilitate și că acesta i-a plătit 10 lei pentru cursă.

„M-a rugat, pur și simplu, să-l cobor. Nu era niciun șezlong. Am rămas înțepenit, așa că a trebuit să avansez pe dreapta, unde erau șezlongurile. Nu m-a forțat nimeni. Mi-am pierdut acum și locul de muncă, ce să mai zic? M-am bucurat la niște bani și am rămas pe drumuri, atâta tot… Era un om cu o dizabilitate și am vrut să-l ajut, dar m-a costat mai mult decât mi-a trebuit. Nici nu credeam că am interzis să intru până acolo, dar am avansat și nu puteam să mă mai întorc. Mă înțepeneam și făceam un tam-tam și mai mare”, a declarat el.

„Nu cunosc persoana care m-a filmat, un binevoitor probabil… anul trecut, când am salvat un om de pe plajă, când era să facă infarct, nu m-a filmat nimeni, să arate că sunt un erou pentru România”, a mai spus el.

Fost șofer de TIR, taximetristul în vârstă de 42 de ani spune că nu știe deocamdată dacă va plăti amenda sau dacă o va contesta în instanță.

În urmă cu câțiva ani, doi soți au fost răniți la Costinești după ce un bărbat cu un jeep a intrat pe plajă și i-a lovit.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG de până la 70% la toate produsele
Locuri de muncă în fabrici din Germania și Olanda. Salariile ajung la 2.700 de euro
Mari reduceri la televizoare Samsung, la eMAG
Job-uri pe vase de croazieră. Masa și cazarea sunt gratuite


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version