Un bărbat și-a dărâmat casa când soția era plecată în oraș

casa

Casa familiei a fost dărâmată. Foto: Captură YouTube

Când soția sa a plecat în oraș, James Rhein din Middletown, New York, SUA, a rămas acasă cu sarcina de a lucra la renovarea locuinței. Însă când femeia s-a întors a găsit în locul casei un morman de moloz, relatează BBC.

Diane Andryshak a descoperit că, în timpul în care fusese plecată, soțul său dărâmase locuința familiei. Rhein le-a povestit anchetatorilor că locuința din Woodland Avenue era într-o stare atât de proastă încât nu mai putea fi reparată, așa că a trebuit să o dărâme.

Femeia a povestit că toate bunurile familiei erau în casă și nu înțelege de ce soțul său a demolat singura lor locuință. Potrivit poliției, bărbatul în vârstă de 48 de ani a închiriat un excavator și a demolat casa, fără să aibă autorizație.

„L-am întrebat în glumă dacă va dărâma casa cu buldozerul, iar el a spus „Da…”. Eu am crezut că glumește”, a povestit un vecin.

Diane a declarat că nu a obținut niciun răspuns din partea soțului său cu privire la demolarea casei. Cei doi sunt căsătoriți de 9 ani.

„Nu ne certam, nu aveam niciun conflict. Nu știu ce s-a întâmplat”, a spus ea.

Poliția a confirmat că femeia era proprietarul de drept al casei. În această perioadă, cuplul se ocupa de renovarea locuinței.

Recomandările editorilor GreatNews:

Lecție de prietenie, între un om și un animal sălbatic
Cele mai premiate fotografii de nuntă
Fotografii superbe, inspirate de basmele Fraților Grimm

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version