Un avion aproape gol. Pasager: „Nu, nu glumesc. Sunt singur”

Chris O'Leary, singur în avion. Foto: Chris O'Leary/Twitter/Captură YouTube

Un bărbat care s-a îmbarcat săptămâna trecută pentru un zbor al companiei Delta pe ruta Cleveland – New York a descoperit că era singurul pasager din avion, relatează CNN.

Chris O’Leary din New York și-a ales un loc în fața avionului, iar apoi a rugat un însoțitor de bord să îi facă mai multe fotografii pe care le-a încărcat pe rețeaua de socializare Twitter.

„Au distribuit toți pasagerii cu excepția mea într-un alt zbor spre aeroporul La Guardia, așa că efectiv sunt singurul pasager din avion”, a scris el pe Twitter.

„Nu, nu glumesc. Sunt singur în avion”, a completat pasagerul după câteva minute.

Situația bizară a fost provocată de vremea proastă, care a cauzat întârzierea mai multor zboruri din nord-estul SUA. Zborul 6259 al lui O’Leary a fost amânat timp de mai multe ore; în timp ce restul pasagerilor au fost distribuiți într-un alt zbor, O’Leary a rămas repartizat în zborul inițial, într-un avion cu 76 de locuri.

De obicei, o companie aeriană anulează un zbor cu un avion aproape gol. Însă Delta trebuia să ducă avionul pe aeroportul La Guardia din New York deoarece avea un alt zbor programat în acea zi.

Până la urmă însă, O’Leary nu a fost singurul pasager. Cu foarte puțin timp înainte de decolare, un alt bărbat s-a urcat în avion.

„Distracția s-a terminat. Exact când avionul era pe cale să pornească, au reconectat puntea de îmbarcare ca să se urce un al doilea pasager”, a scris el pe Twitter.

Chiar și așa, O’Leary nu va uita prea curând experiența. „A fost cu siguranță cel mai memorabil zbor din ultima vreme, fie și pentru simplul fapt că pasagerii devin enervanți. Nu au fost copii care să plângă, nu asculta nimeni muzică tare, nu avea cine să-și lase scaunele pe spate și să-și scoată pantofii”, a povestit el pentru ABC News.

Recomandările editorilor GreatNews:

Fotografii rare din al Doilea Război Mondial, developate după 70 de ani
Prima insulă care a luat „naştere” în 2015
Filmare aeriană: cetatea Alba Carolina, sub vraja iernii


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version