Super-ofertă la bilete de avion spre Roma, Londra și Madrid

Referendum Marea Britanie 2016 (Wikimedia Commons)
Referendum Marea Britanie 2016 (Wikimedia Commons)

În această perioadă, puteți cumpăra bilete de avion spre mari orașe europene la preț extrem de mic.

1. La Roma poți vizita Colosseumul, Forumul Roman, Panteonul, Columna lui Traian, superbul palat Sant Angelo, minunata Fontana di Trevi și Vaticanul. Însă, dincolo de asta, te poți bucura de un oraș istoric și modern în același timp.

Cele mai bune perioade pentru a vizita acest oraș sunt aprilie-iunie și septembrie-octombrie, când vremea este nici prea rece, nici prea caldă.

Dacă vrei să pleci la Roma pe 25 sau 27 mai și să te întorc pe 29, poți cumpăra bilete de avion dus-întors la doar 29 de euro. Găsești oferta aici.

2. Ne este imposibil să îți recomandăm în câteva rânduri ce poți vizita la Londra. Totuși, te sfătuim să nu ratezi celebrul Big Ben, să ai răbdare să prinzi un schimb de gardă regală și să vizitezi Palatul Westminster. Orașul are circa 240 de muzee și este deservit de patru aeroporturi: Heathrow, Gatwick, Stanstead și Lutton.

Dacă ești dispus să călătorești la Londra în lunile noiembrie sau decembrie ale acestui an, poți prinde bilete dus întors cu 49 de euro. Nici prețurile din perioada de vară nu sunt cu mult mai ridicate, dacă luați bilete din timp.

Oferta este disponibilă aici.

3. Madridul te așteaptă cu superbul său Palat Regal, cu Puerta del Sol și faimosul muzeu Prado. Nu trebuie ratat Muzeul Regina Sofia și nici Parque de Retiro.

Dacă iei din timp bilete, poți călători în capitala Spaniei cu doar 73 de euro, bilet dus-întors. Găsești oferta aici.

Poți consulta și prețurile spre alte destinații din Europa și din lume, aici.