Se caută români care să lucreze pe șantiere din străinătate. Plata ajunge la 112 euro pe zi

O companie de recrutare caută 50 de români care să muncească pe șantiere navale sau în rafinării din Asia.

Posturile disponibile sunt următoarele: sudor, lăcătuș, tubulator/fitter, electrician, inginer, maistru, supervizor, mecanic, izolator, sablator / vopsitor, inspector.

Printre cerințe se numără: cunoașterea limbii engleze (sablatori – nivel de bază; maiștri – nivel mediu-avansat; inspectori – nivel avansat) și referințe de la locurile de muncă anterioare.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Salarizarea este de 7 euro pe oră pentru sablatori – vopsitori, adică de 1.120 de euro pentru 20 de zile lucrate pe lună (8 ore pe zi). Pentru maiștri, plata este de 9 euro pe oră, adică de 72 de euro pe zi (8 ore lucrate) și de 1.440 de euro pe lună.

În cazul inspectorilor, plata este de 14 euro pe oră, adică 112 euro pe zi și 2.240 de euro pe lună (pentru 20 de zile lucrate).

Cazarea, transportul, biletele de avion, asigurarea medicală și cele 3 mese pe zi sunt asigurate de angajator.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă la malul mării. Cele mai bune oferte pentru cei care vor să lucreze în această vară
Cum poți emigra, lucra sau studia, vara aceasta, în Australia
O mare companie caută șoferi. Salariul minim este de 1800 de euro

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.