O mare companie caută șoferi. Salariul minim este de 1800 de euro

O companie gigant din Olanda, cu o flotă de 450 de camioane și depozite întinse pe mai bine de 500.000 de metri pătrați, caută 20 de șoferi pentru transport internațional de marfă.

Angajările se fac pentru centrul din Polonia al companiei De Rooy.

Se lucrează timp de patru săptămâni, urmate de o săptămână liberă. Se oferă contract de muncă, iar șoferii aleși vor avea parte de o sesiune de pregătire profesională în Olanda. Transportul cu avionul este asigurat de angajator.

Salariul pornește de la 1800 de euro net, însă, după perioada de training și mentorat, poate crește.

Candidații trebuie să aibă permis de conducere C+E, cartela conducătorului auto și certificat de pregătire profesională.

Toate detaliile despre acest loc de muncă, inclusiv adresele de mail unde puteti trimite CV, sunt prezentate AICI (click pe link pentru detalii).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă pentru șoferi:

Locuri de muncă pentru șoferi în afară. Salariile sar de 2.000 de euro net, se caută și începători
Locuri de muncă pentru români în Italia și Franța. Salarii avantajoase pentru șoferi și sudori
Locuri de muncă pentru români în Germania. Se caută mecanici, instalatori sau șoferi

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.