O pisică a călătorit pe aripa unui avion | VIDEO

pisică

O pisică a călătorit pe aripa avionului. Foto: Captură YouTube

Pilotul unui avion de mici dimensiuni a avut parte de o mare surpriză după ce a dus aparatul de zbor în aer: la scurt timp după decolare, pe aripa stângă a avionului a apărut o pisică, informează flyingmag.com.

Felina își găsise adăpost pe avion cât timp aparatul fusese la sol și nu a apucat să coboare odată ce avionul a decolat.

Imaginile filmate surprind figura uimită a pilotului în momentul în care zărește felina care se agățase puternic de barele avionului pentru a nu fi luată de vânt. Deși este uluit de prezența pisicii, pilotul rămâne calm și nu îi spune pasagerei sale de apariția felinei pentru a nu o speria.

Imediat, pilotul ia decizia să întoarcă avionul pentru a reveni pe aeroport. Pe măsură ce avionul coboară, pasagera observă și ea, uimită, pisica.

Ajunși cu bine la sol, pilotul Romain Jantot a dat jos pisica de pe aripă.

Jantot a declarat că nu știe dacă pur și simplu nu a văzut pisica în timpul verificărilor de dinainte de zbor sau dacă ea s-a cățărat pe aripă după ce a terminat verificarea.

Din fericire, întâmplarea s-a terminat cu bine: pisica a reușit să se țină de aripă până în momentul în care avionul a aterizat, iar pilotul și pasagera și-au păstrat calmul.

Filmul întregii aventuri a fost publicat de Jantot pe YouTube pe 21 iunie, însă a strâns deja peste 13 milioane de vizualizări.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Joburi în Palm Beach, America. Peste 1.500 de euro salariul pentru a lucra într-un loc de vis
Revoluția prețurilor la eMAG. Mari reduceri la televizoare
Locuri de muncă part-time. Program scurt, salariu atractiv
Revoluția prețurilor la eMAG. Cele mai mari reduceri ale verii


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version