Locuri de muncă la Metro. Ce salarii se oferă

locuri de munca la metro
Foto: ziuaconstanta.ro

Metro, unul dintre cele mai vechi lanțuri de magazine din România, face angajări în această perioadă. Sunt posturi libere în mai multe orașe ale țării.

Toate joburile disponibile la Metro sunt afișate AICI (click pe link pentru a accesa lista de locuri de muncă).

Începem cu locurile de muncă pentru lucrători comerciali. Sunt scoase la concurs posturi în orașe ca Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Deva, Ghimbav, Iași, Oradea, Satu Mare, Târgoviște, Timișoara sau Târgu Mureș. Poți aplica pentru acest job la Metro aici.

Cei care au cunoștințe sau abilități în domeniul decorării pot candida pentru posturile de decorator din București și Oradea. Practic, ei se vor ocupa de toate panourile publicitare din interiorul magazinelor, cele care atrag clienții spre anumite bunuri sau promoții, dar și cele care ajută clienții să se descurce mai ușor printre raioane. Detaliile despre acest loc de muncă sunt prezentate aici.

Există și posturi de conducere scoase la concurs. În Timișoara se caută șef și adjunct de șef pentru Recepția Mărfurilor, dar și un șef adjunct pentru Raionul de Produse Alimentare. În Oradea, se caută șef de raion pentru produse alimentare uscate.

Economiștii pot candida pentru un post de economist clienți/furnizori în București, iar Metro caută tot în Capitală controlori de facturi care să se ocupe cu scanarea, arhivarea și gestionarea facturilor discount. Cei de la Metro caută și un absolvent de marketing pentru postul de Market Information Analyst. Cunoștințele de limba engleză sunt obligatorii pentru acest post.

Vă amintim că puteți consulta întreaga listă de locuri de muncă disponibile la Metro aici.

Ce salarii sunt la Metro

Un manipulant de marfă angajat full time în București, cu o experiență de 3 ani în domeniu, câștiga în mai 2014 un salariu de 1.000 de lei net pe lună.

În anul 2009, un casier angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga 860 de lei net pe lună, plus bonuri de masă în valoare de 8,72 lei.

Potrivit informațiilor postate pe undelucram.ro, în iulie 2013 salariul pentru poziția de asistent al directorului de magazin era cuprins între 1.700 și 2.000 de lei.

În octombrie 2014, un agent achiziții clienți (job de teren; angajatul are sarcina de a găsi noi clienți sau de a actualiza datele referitoare la legitimațiile de client) câștiga un salariu brut de 1.260 de lei plus bonuri de masă.

În noiembrie 2014, un angajat în recepție câștiga în jur de 1.000 de lei.

În iunie 2015, salariul pentru funcția de responsabil dezvoltare clienți era de 1.400 de lei net. Acești angajați trebuie să țină legătura cu clienții vechi și, eventual, să facă rost de clienți noi de la firmele nou apărute. În funcție de cât de mult cumpără din magazin clienții aduși, angajatul primește bonusuri.

„Salariul pentru funcția de responsabil dezvoltare clienți este de 1400 ron net. Target-ul de portofoliu îți este fixat pe la sfârșitul lunii septembrie, când se termină și anul financiar (anul financiar începe în octombrie). Creșterile sunt puse în funcție de activitatea consultantului și de obicei sunt fixate între 4-7 % față de anul precedent. Ca să iei un bonus trimestrial ar trebui să faci creștere de minim 2% (în cazul în care îți este fixat 7%) față de anul precedent (adica un minim de 95% din targetul impus de către șeful de departament și regional), astfel poți ajunge să iei și 3.000 ron dacă te descurci și reușești să faci clienții să cumpere”, a explicat Paul pe undelucram.ro.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Ce salarii sunt la Metro, Dedeman, Praktiker, Ambient și Arabesque
Ce salarii sunt la Mega Image, Lidl, Profi și Penny
Ce salarii sunt la Carrefour, Kaufland, Billa, Cora și Auchan

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.