Locuri de muncă la Kaufland. Ce salarii primesc angajații lanțului german de magazine

Lanțul de magazine Kaufland scoate la concurs o mulțime de locuri de muncă. Se fac angajări în această perioadă în magazine din întreaga țară, iar noi am aflat și salariile oferite de angajatorul german.

Toate locurile de muncă scoase la concurs în această perioadă sunt prezentate aici.

Primul post pe care vi-l prezentăm este cel de șef de magazin, cu posturi scoase la concurs în zeci de orașe din țară. Se fac angajări pentru magazine Kaufland din Alba Iulia, Arad, Bacău, Bistrița, București, Brăila, Brașov, Călărași, Câmpulung Muscel, Caransebeș, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Curtea de Argeș, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Hunedoara, Iași, Mediaș, Mioveni, Oradea, Orăștie, Petroșani, Piatra Neamț, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighișoara, Slatina, Slobozia, Târgu Jiu, Târgu Secuiesc, Timișoara, Târgu Mureș și Turda. Managerul de magazin se ocupă de conducerea, coordonarea și controlul optim al activităților și angajaților, de motivarea și dezvoltarea profesională a acestora, de implementarea și respectarea standardelor conform politicii companiei şi de realizarea planului de vânzari și a inventarelor dar şi de respectarea bugetelor.

Vă puteți înscrie pentru aceste locuri de muncă aici.

Locuri de muncă pentru lucrători comerciali în magazinele Kaufland

Al doilea job care ne-a atras atenția este cel de lucrător comercial în magazinele Kaufland din Bistrița, Brașov, Carei, Cluj-Napoca și Mangalia. Lucrătorul comercial se ocupă de aprovizionarea corectă şi eficientă a rafturilor respectând procesele tehnologice specifice fiecărui raion, plasarea mărfurilor în spațiile destinate vânzării conform regulilor și procedurilor interne cu respectarea principiului FIFO; verificarea termenelor de valabilitate și respectarea reglementărilor interne cu privire la acestea; recepția, depozitarea și manipularea produselor conform legislației și specificului fiecărui raion și asigurarea curățeniei. De asemenea, e responsabil de servirea amabilă și orientată către client asigurând deservirea rapidă la vitrina asistată și la case.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă aici.

Tot lucrători comercial se caută și în orașele Alba Iulia, Cluj-Napoca, Mediaș, Oradea, Satu Mare și Tulcea. Responsabilitățile sunt identice cu cele indicate mai sus. Puteți aplica pentru acest loc de muncă aici.

Coordonatori distribuție de presă și șefi de departament și raion

În orașe ca Buzău, Constanța, Mangalia, Râmnicu Vâlcea și Sighișoara se fac angajări pentru postul de coordonator distribuție de presă. Cei aleși se vor ocupa de realizarea unei situaţii privind numărul de căsuţe poştale din aria alocată şi angajarea distribuitorilor de ziare Kaufland; coordonarea şi supravegherea activităţii de distribuţie.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă aici.

În orașele Brașov, Codlea, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Lugoj, Mangalia, Mediaș, Râmnicu Vâlcea și Sfântu Gheorghe se caută șefi pentru departamentul de mărfuri alimentare. Un șef de departament organizează, planifică și verifică activitățile din departamentul său în raport cu nevoie magazinului.

Cei care vor să se înscrie pentru aceste locuri de muncă o pot face aici.

Se caută și șefi de raion, în orașele Brașov, Codlea, Craiova, Lugoj, Mangalia și Râmnicu Vâlcea. Un șef de raion organizează, coordonează și verifică activitățile personalului din raion în raport cu nevoile magazinului; urmărește respectarea proceselor tehnologice specifice zonei de responsabilitate, plasarea mărfurilor în spațiile destinate vânzării conform procedurilor Kaufland cu respectarea principiului FIFO (first in, first out); asigură prezența la vânzare a sortimentului de mărfuri specifice raionului și implementarea totală a principiului „listat-comandat-plasat”; controlează termenele de valabilitate și respectarea reglementărilor interne cu privire la acestea.

Cei care își doresc acest post se pot înscrie aici.

Directori regionali și secretare

În București sunt scoase la concurs 4 locuri de muncă pentru secretare. Ele vor sprijini din punct de vedere administrativ activitatea Directorului de Vânzări, se vor ocupa de pregătirea și administrarea documentelor, precum și de îndosarierea și organizarea acestora, dar şi de întocmirea de prezentări şi protocoale. Găsiți mai multe detalii și vă puteți înscrie aici.

Tot în București se organizează selecție pentru 5 directori regionali de vânzări. În calitate de manager regional, angajatul se va ocupa de coordonarea activității managerilor de magazin din aria geografică de responsabilitate. Implementarea sistemelor și conceptelor conform standardelor companiei precum și atingerea targetelor sunt elementele de bază în activitatea zilnică; de asemenea, managerul regional este direct implicat în procesul de dezvoltare și motivare a echipelor pe care le coordonează. Găsiți mai multe detalii și vă puteți înscrie aici.

Alte joburi:

Funcționar Achiziții. Oraș: Cluj Napoca. Număr posturi: 1. Găsiți detalii aici.

Asistent manager. Oraș: Cluj Napoca. Număr posturi: 1. Găsiți detalii aici.

Stivuitorist. Oraș: Turda. Număr posturi: 1. Găsiți detalii aici.

Manager proiect amenajare. Oraș: București. Număr posturi: 1. Găsiți detalii aici.

Reprezentant zonal Închirieri. Oraș: Timișoara. Număr posturi: 1. Găsiți detalii aici.

Asistent Marketing. Oraș: București. Număr posturi: 1. Găsiți detalii aici.

Funcţionar – Producţie Publicitară. Oraș: București. Număr posturi: 1. Găsiți detalii aici.

Grafician. Oraș: București. Număr posturi: 1. Găsiți detalii aici.

Manager de proiect în construcții. Oraș: București, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Ploiești. Număr posturi: 3. Găsiți detalii aici.

Ce salarii sunt la Kaufland

Un angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în 2014 1.100 de lei net plus bonuri de masă, iar în septembrie primea primă de concediu. Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în aceeași perioadă 1.000 de lei net.

„Am lucrat la Kaufland Sebastian aproximativ 2 ani jumătate. Operator SAP – Recepție marfă. Program 8 ore – 2 sâmbete pe lună – salariu 1600 ron brut + 20 bonuri. Totul a fost foarte ok”, a scris un fost angajat pe undelucram.ro în decembrie 2013.

Un tehnician angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga la începutul anului 2015 1.750 de lei net.

Potrivit informațiilor postate pe site de un utilizator, un lucrător comercial câștigă 1.400-1.600 de lei, un șef de raion între 2.000 și 2.800 de lei, un șef de departament de la 3.000 la 4.000 de lei, iar un director de magazin 7.000 de lei (toate sumele sunt brute).

Un angajat care a postat informații pe undelucram.ro chiar în iulie 2016 spune că salariul este mulțumitor, concediul este acordat la timp, cele 2 libere pe săptămână sunt mereu respectate, însă e nemulțumit de faptul că angajații nu sunt ascultați. Un alt utilizator spune că orele suplimentare sunt plătite, dar că volumul de muncă este mult prea mare.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă la Lidl, în toată țara. Ce salarii se oferă

Locuri de muncă în Anglia și Irlanda, pentru români calmi. Salariu de 2300 de euro, contract pe 12 luni

Locuri de muncă la Telekom, Vodafone și Orange, în toată țara. Ce salarii se oferă

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.