Locuri de muncă la Telekom, Vodafone și Orange, în toată țara. Ce salarii se oferă

locuri de muncă telecomunicații
Foto: Vodafone / Orange / Telekom

Cele mai mari companii de telecomunicații din România fac angajări în această perioadă. Telekom, Vodafone și Orange au scos o mulțime de posturi la concurs, de la vânzători la manageri și ingineri.

Locurile de muncă sunt disponibile în peste 30 de orașe din țară.

1. Telekom România caută personal pentru următoarele posturi: reprezentanți de magazin, reprezentanți vânzări, reprezentanți clienți, reprezentanți teren servicii tehnice clienți, specialiști suport – managementul aprovizionării, agenți instalări și reparații, specialiști resurse umane – relații cu salariații, reprezentanți vânzări call center, ingineri de sistem, inginer proiectare, inginer servicii business, contabili, analist de afaceri – cercetare de piață, manager sănătate și securitate în muncă, operatori telesales, specialist compensații și beneficii, auditor intern, analiști programatori, specialist suport.

Locurile de muncă sunt disponibile în următoarele orașe: Botoșani, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Iași, Sibiu, Târgoviște, Timișoara.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit site-ului undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați din diferite companii din România împărtășesc informații despre locurile de muncă, un inginer de rețea angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2016 un salariu lunar net de 3.000 de lei plus tichete de masă în valoare de 188 de lei pe lună.

În februarie 2016, un analist financiar angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un inginer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în anul 2015 un salariu lunar net de 3.200 de lei.

2. Vodafone România angajează consultanți vânzări în magazine, ingineri, analiști financiari, analiști de business, manageri de marketing, consultanți resurse umane, specialist inventar mijloace fixe, ingineri IT, consultant tehnic.

Locurile de muncă sunt disponibile în orașele: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Hunedoara, Iași, Oltenița, Oradea, Orăștie, Piatra Neamț, Ploiești, Satu Mare, Suceava, Timișoara.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

În mai 2016, un operator telesales, angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga 1.000 de lei net pe lună.

În anul 2016, un angajat full time în Brașov pe postul de agent de telefonie relații cu clienții, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga un salariu lunar net de 1.100 de lei.

În martie 2016, un colector angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga un salariu lunar net de 1.000 de lei.

În anul 2015, un angajat full time în București la Vodafone Shared Services, front office pe germană (relații cu clienții), cu experiență în domeniu de un an, câștiga un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Potrivit undelucram.ro, în iulie 2016, un analist de sistem angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga un salariu lunar net de 4.500 de lei.

În iulie 2016, un inginer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga un salariu lunar net de 6.000 de lei, plus tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună.

Un inginer NOC, angajt full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 3.900 de lei.

3. Orange România caută angajați pentru următoarele posturi: reprezentanți vânzări, agenți relații clienți și colectare debite – call center, agenți retenție clienți – call center, specialiști în social media, consultant întâmpinare clienți, consultanți vânzări, ingineri, ingineri software, analiști web, experți în rețele.

Pozițiile sunt disponibile în orașele: Arad, Bacău, Baia Mare, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Focșani, Galați, Hunedoara, Iași, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamț, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Conform undelucram.ro, un consilier de vânzări angajat full time în Cluj-Napoca în martie 2016, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un reprezentant de vânzări angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

În aprilie 2016, un inginer software senior, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga un salariu lunar net de 7.600 de lei net plus tichete de masă în valoare de 180 de lei.

Un inginer de rețea angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în anul 2015 un salariu lunar net de 4.600 de lei.

4. SC Expert Connection SRL, cel mai mare partener Orange din București, face angajări pentru următoarele posturi: reprezentanți vânzări în magazinele Orange, reprezentanți vânzări business, reprezentanți vânzări caravană Prahova și Dâmbovița.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

3 locuri de muncă în străinătate pentru cei care vor să strângă 2.000 de euro pe lună
Locuri de muncă la Lidl, în toată țara. Ce salarii se oferă
Locuri de muncă. McDonald`s și Pizza Hut fac angajări