Locuri de muncă în Anglia și Irlanda, pentru români calmi. Salariu de 2300 de euro, contract pe 12 luni

Munca de îngrijitor nu este ușoară, dar este bine plătită

O agenție caută români ”calmi și pozitivi” pentru a lucra în Anglia și Irlanda, în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice. Salariul este cuprins între 1800 și 2500 de euro, iar experiența nu este obligatorie.

Conform anunțului publicat aici, compania caută 35 de oameni pentru posturi de asistent social vârstnici în Anglia și Irlanda. Cei care se înscriu fie au experiență, fie sunt de acord să urmeze cursurile gratuite oferite de angajator, perioadă de instruire care durează doar 7 zile.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă pot fi consultate AICI (click pentru a deschide pagina de informații).

Banii de prima luna de cazare, o problemă majoră pentru românii care pleacă la muncă în străinătate, nu sunt necesari de la început. Această sumă va fi reținută din salariu. Se încheie contract legal de muncă, pe o perioadă minimă de un an. Concediul anual plătit este de 5-6 săptămâni, conform legislației din cele două state.

După șase luni, cei mai buni dintre angajați pot promova la postul de Senior Carer (Îngrijitor avansat). Potrivit anunțului, se poate pleca și în cuplu.

Candidații selectați vor avea următoarele îndatoriri: să ajute pacientul la îmbrăcat, spălat, pieptănat; să servească mesele principale; să pregătească patul pentru culcare; să facă o serie de cumpărături ușoare; să îi administreze pacientul medicamente; să îi țină pacientului companie.

Uniforma de lucru și diverse materiale ajutătoare sunt oferite de către companie.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă pot fi consultate AICI (click pentru a deschide pagina de informații).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în Danemarca. Se câștigă 90 de euro pe zi, se acceptă și cupluri

3 locuri de muncă în străinătate pentru cei care vor să strângă 2.000 de euro pe lună

https://greatnews.ro/top-7-locuri-de-munca-pentru-soferi-salarii-si-de-3-000-de-euro/

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.