Locuri de muncă la Carrefour, în toată țara. Ce salarii au angajații

În această perioadă, lanțul de hipermarketuri Carrefour România a scos la concurs numeroase locuri de muncă în diferite orașe din țară.

Locurile de muncă sunt disponibile în următoarele orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Piatra Neamț, Craiova sau Băneasa.

Compania angajează casieri, manipulanți marfă, specialist administrativ depozit, manageri de raioane, manageri de magazine, operatori vânzări, lucrători comerciali, agenți situații de urgență, operatori vânzări produse proaspete, măcelari, brutari, bucătari.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Managerii de raion au următoarele responsabilități: coordonarea echipei raionului, repartizarea resurselor raionului în funcție de fluxul de mărfuri și de dinamica comercială, organizarea și planificarea activității echipei și a timpului de lucru, recrutarea viitorilor angajați.

Printre cerințe se numără studiile medii absolvite, bunele cunoștințe comerciale și abilitățile bune de analiză și de sinteză.

Casierii, vânzătorii, lucrătorii comerciali și agenții pentru situații de urgență trebuie să fie persoane riguroase, atente la detalii, implicate și cărora le place să interacționeze cu oamenii.

Se oferă tichete de masă, asigurare medicală, ajutor transport, cupoane, cursuri de formare și prime diverse.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați evaluează angajatorii şi condiţiile de lucru, un casier de la Carrefour România câștiga 900 de lei net pe lună în mai 2016 și tichete de masă de 200 de lei pe lună (angajat full time în București cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an).

Conform unui alt angajat, salariul unui casier angajat full time în București, cu experiență de 2 ani în domeniu, era de 950 de lei net pe lună în februarie 2016.

Informațiile publicate pe același site arată că, în decembrie 2014, un referent marketing avea un salariu net pe lună de 2.000 de lei (angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 9 ani), iar un șef de echipă 1.276 de lei net pe lună (angajat full time în București, cu o experiență de 8 ani în domeniu).

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă la restaurante fast-food. Nu se cere experiență
Locuri de muncă în depozite: 2.500 de euro, se caută și cupluri, experiența nu e obligatorie
Locuri de muncă în Anglia, Irlanda și Scoția. Se câștigă între 300 și 450 de lei pe zi

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.